5
Mayıs
2024
Pazar
ELAZIĞ

Elazığ ağaçlandırılıyor

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bugün çevre yolu üzerindeki muhtelif mahallelerinde boylu "Altuni çam" ağacı dikim çalışmalarına devam etti.

Sonbahar mevsimini en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Park ve Bahçeler Müdürü Harun Reşit Polat, bugün çevre yolundaki orta refüjlere boylu altuni çam ağaçları diktiklerini belirtti.

Asri Mezarlık kavşağından Çaydaçıra kavşağına kadar olan alanda bu çalışmalarının sürdürdüklerine belirten Polat, bu mevsim boyunca şehrin muhtelif bölgelerinde ağaçlandırma çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

Yeşilin insan hayatında son derece önemli olduğunu belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Belediye olarak kendilerinin de bu konuda son derece hassas davrandıklarını belirterek, "İlk göreve geldiğimiz gün, Elazığ'ı yeşilin her tonuyla süsleyecek ve yeşiller içinde bir Elazığ'ı hep birlikte meydana getireceğimizi belirtmiştik. Geçen süre içerisinde Elazığ'ın birçok cadde ve bulvarı, parkı yem yeşil bir hal almış durumda. Yaşadığımız bu aziz şehri yemyeşil kılmak adına, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen
Çam ağacı dikim çalışmaları bugün şehrimizin muhtelif mahallerinde devam etti. Önümüzdeki süreçte ağaç ve bitki dikim çalışmalarımıza sürat katarak Elazığ'ımızı yeşile bürümeye devam edeceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2011 Cuma 16:12:35
Güncelleme :2 Aralık 2011 Cuma 16:15:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?