3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Elazığ DSİ Spor birinci oldu

U-13 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. kademe karşılaşmaları Malatya'da sona ererken, Elazığ DSİ Spor birinci oldu.


Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmada Elazığ DSİ Spor, Kayseri Ağırnas Şimşekspor'u 2-0 yendi. Elazığ DSİ Spor, daha önce de Van Erciş Belediyespor'u 3-2 mağlup etmesi nedeniyle Malatya'daki şampiyonada birinci olup, Türkiye çeyrek finale yükselmeye hak kazandı.


Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, şampiyonaya en iyi şekilde ev sahipliği yapmaya çalıştıklarını söyleyip, güzel maçlar çıkaran ve birinci olan Elazığ DSİ Spor'u kutladı.

İha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 21:08:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
isa ince IP: 81.83.2.xxx Tarih : 10.07.2009 00:45:44

selm onceliklen sizi tebrik ediyorum futbolunuzdan dolayi tr ceyrek finala ciktiginiz icin  ben futbolcunuz umut can incenin babasiyim su an belcikada tedavi amacli kaliyorum  zaman zaman memlekete gelip gidiyorum ama nasip olup kimseylen tanisamadim icabi hoca haric  sayin hocama da saygilar sizden istegim eger mumkunse umutcanin durumu ile ilgili meileme bilgi atarsaniz sevinirim   ahlaki ve saygi durumu beni daha cok ilgilendirir futbolunada sonuna kadar deskleyicisiyim umarim insalh sizde memnunsunuz umuttan saygilar ve selamlar basarilar        isa  ince