3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Elazığ yeşiline kavuşacak

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Orman İşletme Müdürlüğü altındaki yeşil kuşak oluşturma çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 

27 bin metrekarelik bir alan üzerinde yapılacak çalışmalarda 1600 metrelik koşu pisti, fıtness spor aletleri, oturma bankları ve oturma yerleri ile 2 adet havuz bulunuyor. 

4 yıl içerisinde büyük bir başarıya imza atarak son derece modern 84 adet yeni park kazandırdıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, "84 rakamı bizler için artık yeterli gelmiyor. Biz bu sayıyı 100'e çıkardık ve bunu kendimize hedef koyduk. İnşallah 5 yıllık görev süremizin sonunda Elazığ'a 100 yüz yeni park armağan etmiş olacağız. Yapımı devam eden parklarımızdan bir tanesi de Orman İşletme Müdürlüğü'nün yan kısmından başlayan ve Vali Fahri Bey Caddesi'ne kadar uzanan kısımda yer alıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ilimiz güzide bir dinlenme alanına daha kavuşacaktır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 11:53:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?