3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Elazığ'a 24 saat su yok

Elazığ'a su temin edilen P1 ve P3 pompa istasyonları arasındaki terfi hattında yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeni ile Çarşamba günü 24 saat süre ile su kesintisi yaşanacak.


İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yapacağı çalışmalar nedeniyle 20 Mayıs Çarşamba günü şehrin büyük bir bölümüne su verilemeyecek. Abdullahpaşa, Hilalkent, Cumhuriyet ile Sürsürü Mahallelerinin bir bölümü su kesintisinden etkilenmeyecek. Elazığ Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Haluk Harun Tuzsuzoğlu vatandaşların mağdur olmaması için sularını önceden tedarik etmeleri gerektiğini belirterek,"Elazığ'a su temin edilen P1 ve P3 pompa istasyonları arasındaki terfi hattında yapılacak
bakım ve onarım çalışmaları ve P 3 pompa istasyonunda yeni yaptırılan 5 bin metreküplük yeni su deposunun devreye alınması sebebi ile Çarşamba günü 24 saat süre ile su kesintisi yaşanacak. Yeni devreye alınacak 5 bin m'lük yeni su deposu ile daha çok su yedekte depolanacağından olası elektrik kesintileri nedeni ile yaşanacak olumsuzluklardan vatandaşlarımız daha az etkilenecek. İstemeyerek de olsa yaşanacak su kesintisinden dolayı tüm vatandaşlarımızdan özür diliyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 17:56:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burhan yıldız IP: 78.188.62.xxx Tarih : 22.05.2009 19:28:53

ben bu kadar kötü  bir  belediye yönetimi görmedim. 3 gün sular kesik olur mu bir şehrin tamamında? bir köyde bile görülmeyen bir rezalet yaşatmakta bize sağ olsun süleyman selman bey.ben burada  hakkımı helal edip etmeme  noktasında çelişkide kalmaktayım.