5
Mayıs
2024
Pazar
ELAZIĞ

Elazığ'a çifte acı!

HAKKARİ’nin Çukurca İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan askerlerden Elazığlı olan uzman çavuş 25 yaşındaki Reşit Ercan ile er Mehmet Ağgedik’in evlerine ateş düştü.

Çukurca’da PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan askerlerden ikisi Elazığlı çıktı. Şehit haberleri kentte büyük üzüntü yaratırken, şehitlerin baba evlerine de ateş düşürdü.

TERHİSİNE 5 AY VARDI

Çukurca’da PKK saldırısında şehit olan 21 yaşındaki er Mehmet Ağgedik’in Elazığ merkez Olgunlar Mahallesi Atatürk Caddes üzerindeki Tekin Apartmanı’nda yaşayan ailesine acı haber 8’inci Kolordu Komutanlığı görevlileri tarafından, sağlık görevlileleri eşliğinde verildi. Acı haberi alan şehit babası Bekir Ağgedik, büyük üzüntü yaşadı. Baba Ağgedik, gözyaşları dökerken evine giremedi. Ağgedik, yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Baba Ağgedik, oğlu ile en son pazartesi günü görüştüğünü belirterek, "Vatan sağolsun ne yapalım başka bir şey yok. Milletimizin başı sağ olsun, ne yapalım. Yeter bu artık" dedi. 3 kardeş olduğu belirtilen Şehit Ağgedik’in askere gitmeden önce bir avukatın yanında çalıştığı ve yaz aylarında ise Ağın İlçesi’ne giderek, burada dedesine tarlada çalışarak yardım ettiği öğrenildi.

8 aylık asker olan Mehmet Ağgedik’in yakınları evlerine Türk bayrağı astı.

UZMAN CAVUŞUN EVİNDE YAS

Çukurca’da şehit olan uzman çavuş Reşit Ercan’ın Elazığ’ın Kovancılar İlçesi Yarımca Beldesi’ndeki baba ocağına ateş düştü. 1 yıllık uzman çavuş olduğu belirtilen Ercan’ın 1 ay önce amcasının kızı Güllü Ercan ile nişanlandığı öğrenildi.

Acı haberi alan Ercan ailesinin fertleri fenalık geçirdi. 5 çocuk babası İsrafil Ercan ile kardeşleri fenalık geçirdi. Aileye eve giren sağlık ekipleri müdahalede bulundu.

...
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2011 Çarşamba 17:08:19
Güncelleme :20 Ekim 2011 Perşembe 17:59:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?