3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Elazığ'a modern hal

Elazığ Belediyesi ve İl Özel İdaresi'nin birlikte yürüttükleri yeni Odun-Kömür Satış Merkezi'ndeki çalışmalar devam ediyor.


Asri Mezarlık arkasında 160 dönüm arazi üzerine kurulacak olan yeni Odun-Kömür Satış Merkezi'nin çevre düzenlemesi ile alt yapı çalışmalarının ardından ekipler sıkıştırma ve dolgu çalışmalarına devam etti. Mevcut yapısı ve şehrin merkezinde oluşu itibari ile hem ihtiyaca cevap vermeyen hem de görüntü kirliliğine sebep olan mevcut odun ambarının yerine kurulacak olan yeni Odun-Kömür Satış Merkezi'nin bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, her geçen gün gelişen ve büyüyen bir şehir konumundaki Elazığ'ın ihtiyaçlarına cevap verebilecek modern bir sebze hali ile Odun-Kömür Satış Merkezi'nin daha geniş alanlarda inşa edildiğini belirtti. Selmanoğlu, ''İl Özel İdaresi ile ortaklaşa yürütülen çalışmalarda öncelikle çevre düzenlemesi ve alt yapı konusunda çalışmaları tamamladıktan sonra, Odun Kömür Satış Merkezimiz 160 dönüm gibi büyük bir alana inşa edilecek'' dedi.


Selmanoğlu, ''Aynı zamanda çalışmalarına başladığımız yaş sebze ve meyve halini de en kısa zamanda bitirerek esnafımızın hizmetine sunacağız. Belediye olarak şehrin gelişimini sağlamayı kendimize şiar edindik. Hemşerilerimize hizmetin en iyisini sunabilmek adına gece gündüz demeden çalışmalarımız aralıksız devam ediyor'' diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 10:40:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?