3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Elazığ'a trafik eğitim pisti

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin Abdullahpaşa Mahallesi'nde sürdürdüğü çalışmaları yerinde inceleyerek Park ve Bahçeler Müdürü Necmettin Arslan'dan bilgi aldı.

Belediyenin Abdullahpaşa Mahallesi Harput Anaokulu bahçesinde yapımına başladığı Trafik Eğitim Pisti'ni inceleyen Belediye Başkanı Selmanoğlu özellikle ilköğretim öğrencilerinin bu pistte alacakları eğitimin kendi güvenlikleri açısından oldukça verimli olacağını ifade etti. Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Necmettin Arslan yaptığı açıklamada, "Harput Anaokulu bahçesinde yapımı devam eden Trafik Eğitim Pisti toplam bin 200 metrekare bir alan üzerine inşa edildi ve il genelindeki tüm okullar trafik derslerini uygulamalı olarak bu pistte alacaklar" dedi.

Başkan Selmanoğlu ise, "Okulların açılmasıyla buradaki çalışmalarımız tamamlanarak hizmete girecek. Şehrimizdeki görüntü kirliliğini gidermek adına belediyemiz etkin bir çalışma sürdürüyor. Senede 200 bin metrekare yeşil alan inşa ediyoruz. Şehrimizi güzelleştirmek ve geliştirmek adına bu tür yeniliklerimiz devam edecek. Her zaman ifade ettiğim gibi güzel şehrimize hizmet etmek adına gücümüzün yettiğince çalışmaktayız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2008 Çarşamba 18:46:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?