4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Elazığ'da 20 internet evi açılıyor

Türk Telekom Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Elazığ'da 20 adet 'İnternet' evi açılacağı belirtildi.

Türk Telekom Elazığ Müdürü Ahmet Gül, proje kapsamında Türkiye genelinde 855 ilçeye İnternetevi kurulacağını söyledi. Elazığ'da ilk internet evini Sivrice'de açtıklarını belirten Gül, bugüne kadar Sivrice, Keban, Baskil ve Ağın ilçelerinde Internet evlerinin faaliyete girdiğini kaydetti. Bu hafta içinde 4 ilçede 20 internet evi daha açacaklarını aktaran Müdür Ahmet Gül, "Türk Telekom, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Türkiye genelinde toplam 855 ilçeye yaklaşık 20 milyon YTL ödenek ayırarak bu çalışmalara başlamıştır. Şirket olarak sadece iletişim ağlarında hizmet vermekle kalmıyoruz. Ayrıca tüm halkımıza proje çerçevesinde okullar, spor salonları ve internetevleri açıyoruz" dedi.

Türk Telekom tarafından açılan bir internetevinin maliyetinin 23 bin YTL olduğunu kaydeden Gül, "İnternetevleri gerçekten çok konforlu ve kullanışlı olarak hizmete açılmaktadır. Bilgisayar, koltuklar ve hatta klima mevcuttur. Kovancılar ilçesi dışında tüm ilçelere internetevi kurmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2008 Çarşamba 16:01:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?