22
Mayıs
2024
Çarşamba
ELAZIĞ

Elazığ'da bomba alarmı

Ankara'da meydana gelen patlamanın ardından bütün illerde olduğu gibi Elazığ'da da güvenlik önlemlerinin artırıldığını belirten Emniyet İl Müdürü Mehmet Tekin, olayların önlenmesinde vatandaşlara çok önemli görevler düştüğünü söyledi. 

Elazığ'da meydana gelebilecek olaylara karşı önlemlerini daha önce aldıklarını, sivil polis uygulamasını yaklaşık 3 ay önce başlattıklarını, önemli merkezlerde sürekli olarak ekiplerin bulunduğunu kaydeden Tekin, şöyle konuştu: "Bizim amacımız, daha önce de belirttiğimiz gibi; suçu, meydana gelmeden önlemektir. Bu doğrultudaki çalışmalarımız ve önlemlerimiz aralıksız olarak sürüyor. Olayların önlenmesinde herkese önemli görevler düşüyor. Adana'da meydana gelebilecek elim bir olayın, bir taksi şoförünün dikkatli olması, şüpheli durumu polise ihbar etmesiyle önlendiğini unutmayalım. İlimizde de meydana gelebilecek olayların önlenmesinde vatandaşlarımızın dikkatli olması, şüpheli her olayı anında polise haber vermesiyle suçu meydana gelmeden önlememiz mümkün olabilecek. Biz Emniyet olarak gerekli önlemleri almaya devam ediyoruz. Polis-vatandaş işbirliği, üzücü olayların önlenmesinde etkili olmaktadır."
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2007 Cuma 11:25:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gorkem özsezer IP: 85.104.58.xxx Tarih : 7.06.2007 12:49:22
ewt duyduguma gore bı olay var ama bombadan elazıg mılletı olarak korkmuyoruz olacagı varsa olsun yasayan olu olacagımıza gercekten oluruz daha ıyı saygılarımla