6
Mayıs
2024
Pazertesi
ELAZIĞ

Elazığ'da iki kazada 2 ölü, 4 yaralı var

Elazığ şehir merkezinde aşırı sürat nedeniyle meydana gelen 2 ayrı kazada, 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Elazığ'ın Harput Mahallesinden şehir merkezine gitmekte olan Umut Şen yönetimindeki 34 FTJ 30 plakalı özel otomobil, aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybedip, yol kenarındaki elektrik direğine çarparak devrildi. Araçta bulunan Ayhan Gül (23) ve Ömer Büyürük (27) ağır yaralı olarak kaldırıldıkları Fırat Tıp Merkezi'nde, yapılan tüm müdahalelerle rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Araç sürücüsü Umut Şen ise Elazığ Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

2. kazada ise Hüseyin Kaplan yönetimindeki 23 FE 066 plakalı özel otomobil, Doğukent Mahallesi'nden şehir merkezine giderken karşı yönden gelen sürücüsü tespit edilemeyen 55-JB-DG yabancı plakalı özel otomobille itfaiye kavşağında çarpıştı. Çarpışma esnasında Hüseyin Kaplan'ın kullandığı özel otomobil, takla atarak devrilirken, otomobilde bulunan sürücü Hüseyin Kaplan, Esma ve Güllü Kaplan da yaralandı. 

Yaralılar, Elazığ Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hüseyin Kaplan'ın durumunun ağır olması nedeniyle Fırat Tıp Merkezi'ne sevk edildiği öğrenildi. 

Yabancı plakalı özel otomobil sürücüsünün, kazadan sonra olay yerinden kaçması nedeniyle kimlik tespitinin yapılamadığı, her 2 kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2006 Cumartesi 15:02:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?