3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Elazığ'da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Elazığ-Bingöl karayolunda meydana gelen trafik kazasında karı koca öğretmen olan iki kişiden biri hayatını kaybederken diğeri ağır yaralandı.

Bingöl istikametinden Elazığ istikametine gitmekte olan öğretmen Ramazan Balıca(27) yönetimindeki 07 UG 603 plakalı otomobil saat 13.00 sıralarında aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle yoldan çıkarak takla attı. Araçta bulunan öğretmen Remziye Balıca(27) kaza yerinde hayatını kaybetti.

Karakoçan Kalkankaya köyü rampasında meydana gelen kazada, Ramazan Balıca'nın kullandığı otomobil yoldan çıkarak yaklaşık 100 metre sürüklendi. Araç 8 takla attıktan sonra yolun kenarındaki tarlaya fırladı. Araçta bulunan ve Bingöl'de öğretmen olduğu öğrenilen Remziye Balıca hayatını kaybederken kazada ağır yaralanan sürücü Ramazan Balıca'nın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Yaralı öğretmen Ramazan Balıca ilk müdahalesi Karakoçan Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sonra Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ramazan Balıca ve Remziye Balıca'nın yeni evli oldukları ve düğün için Elazığ'a gittikleri öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 16:18:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?