4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Elazığ'da yeni yollar açılıyor

Elazığ Belediyesi, 4 yılda 53 bin metre yeni imar yolu açtı. Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, ilin sağlıklı büyümesi ve gelişmesi adına şehrin dört bir yanında yeni imar yolları açmaya devam ettiklerini söyledi. 

Şehrin 36 mahallesindeki çalışmalar Elazığ Belediyesi ekipleri tarafından aralıksız bir şekilde devam ederken, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, çalışmaların şehir genelinde büyük bir özveriyle sürdüğünü söyledi. 

Başkan Selmanoğlu, "Kentsel açıdan ilimizin sağlıklı büyümesi ve gelişmesi adına şehrin dört bir yanında yeni imar yolları açmaya devam ediyoruz. Son derece önemli olan bu adım ile ileride yaşanabilecek birçok sorun ortadan kaldırılmış oluyor. Bizler yapmış olduğumuz çalışmalarda sadece bugünü değil, geleceği de düşünüyoruz. Sanayi Mahallesi, Çarşı Mahallesi, Aksaray Mahallesi, Olgunlar Mahallesi, Akpınar Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Abdullahpaşa Mahallesi, Salı Baba Mahallesi ve Hilalkent Mahallesi yeni imar yolu çalışmalarında ağırlık verdiğimiz mahallelerin başında geliyor. Geçen dört yıllık zaman zarfı içerisinde 53 bin metre yeni imar yolu açma başarısı gösteren belediyemizin çalışmalarını, halkımız da yakından takip etmekte ve bu çalışmaları takdir etmektedir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 15:00:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?