3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Elazığ'ın çehresi değişecek

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Orman İşletme Müdürlüğü altındaki yeşil kuşakta çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Elazığ Belediye Başkan Vekili Atik Birici, yeniden yapılanma çerçevesinde yeşil alan, bulvar ve parklarla şehrin çehresinin değişeceğini ifade etti. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Orman İşletme Müdürlüğü altında 27 bin metrekarelik bir alan üzerinde bin 600 m'lik koşu pisti, fıtness spor aletleri, oturma bankları ile iki adet havuzun içinde yer aldığı alanda çalışmalarına devam etti.

Vatandaşların yaz aylarında aileleriyle birlikte hoşça vakit geçirebilmesi adına çeşitli oyun grupları, iki adet geniş meydan ve çiçek partnerleri ile dekoratif panel çit ve çim alanlarının da monte edileceği yeşil kuşak kısa sürede tamamlanarak hizmete girecek. Belediye Başkan Vekili Birici, "Orman İşletme Müdürlüğü'nün yan kısmından başlayan ve Vali Fahri Bey Caddesi'ne kadar uzanan yeşil kuşakta ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizin özverili çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte ilimiz güzide bir dinlenme alanına daha kavuşacak. Toplam 27 bin metrekarelik bir alan üzerindeki yeşil kuşakta fistness spor aletlerinden havuzlara, çiçek partnerlerinden koşu pistine kadar her ince ayrıntı düşünüldü. Hemşerilerimizin mutluluğunu esas alan çalışmalarımızın aratarak devam edeceğini ifade etmek istiyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 11:23:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?