16
Mayıs
2024
Perşembe
ELAZIĞ

Elazığlı KOBİ'lere kredi fırsatı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile Yapı Kredi Bankası arasında kredi protokolü imzalandı. 

ETSO'da yapılan imza törenine, Oda Başkan Vekili Selahattin Pamukçu, Yapı Kredi Bankası Gaziantep Bölge Müdürü Muzaffer Başdan ile bankanın Elazığ temsilcileri Recep Yumuşakbaş ve Orhan Kemerli katıldı. 

İmza protokolünde konuşan ETSO Başkan Yardımcısı Pamukçu, diğer bankalarla olduğu gibi Yapı Kredi Bankası ile yapılan kredi protokolünün üyelere yönelik KOBİ kredileri ile ilgili olduğunu, isteyen ve şartları tutan üyelerinin söz konusu kredilerden yararlanabileceğini söyledi. 

Pamukçu, "Değişken faiz üzerinden limitsiz kredi tutarı, işletmeci ve banka tarafından yapılan değerlendirmeyle alınacak" dedi.
Yapı Kredi Bankası Gaziantep Bölge Müdürü Muzaffer Başdan ise, Türkiye'deki işletmelerin yüzde 99'unu oluşturan KOBİ'lerin ülke ekonomisinin bel kemiği olduğunu ve KOBİ'lerin katkısının ülkenin ekonomik ve sosyal gelişimi için çok önemli olduğunu dile getirdi. 

Başdan, 2007 yılından itibaren Anadolu'nun farklı şehirlerinde KOBİ'lerle bir araya gelerek finansman çözümleri, hibe fonları gibi KOBİ'ler için birinci derecede önemli konular hakkında bilgilendirici seminerler düzenlediklerini söyledi. 

Kredi sözleşmesinin imzalanmasının ardından Oda Başkan Vekili Pamukçu'ya plaket verildi.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2007 Perşembe 17:56:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?