6
Mayıs
2024
Pazertesi
ELAZIĞ

Elazığlılar şenliğe hazırlanıyor

Elazığ Belediyesi tarafından 8 - 10 Eylül 2006 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kültür ve sanat şenliği hazırlıkları devam ediyor. 

Belediye Kültür Müdürü İbrahim Erdoğmuş, Elazığ Kültür ve Sanat Şenlikleri'nde gerçekleştirilecek etkinliklerin vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Ses yarışmasında dereceye giren adaylara adlarını ulusal boyutta duyurma adına destek olacaklarını ifade eden Erdoğmuş, "Elazığ Belediyesi tarafından bu yıl 2.'si gerçekleştirilen Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında yapılacak ses yarışmasına yönelik kayıtlarımız hala devam etmektedir. Ses yarışmasında ana gayemiz, kayda değer ses güzelliğine sahip yarışmacılardan kazanan adayları, ulusal TV ve medyadaki yarışmalarda kazananların yaşadığı rezaleti yaşatmadan, Elazığ Belediyesi Kültür Müdürlüğü'ne yakışır bir tavırla reklam ve kaset çıkarmalarına yardımcı olmak ve adlarını ulusal boyutta duyurmalarını sağlamaktır. Amacımız, yarışmacı ses adaylarını televizyon maskarası yapmak değildir" dedi. 

Kültür Müdürü İbrahim Erdoğmuş, şenlik kapsamında gerçekleştirilecek etkinliklerle ilgili olarak ise "Şu ana kadar Türk Halk, Türk Pop, Türk Sanat ve mahalli müzik dallarında gerçekleştirilecek olan ses yarışmasına 70 kişi müracaatta bulundu. Toplu sünnet töreni için şu ana kadar vatandaşlardan 700'ü aşkın kayıt talebi geldi, bunun bini aşmasını bekliyoruz. Ancak, geçen sene yaşadığımız izdihamı önlemek için çocuk sayısını 500 ile sınırlandırdık. Toplu nikah için de geçen sene 160 çiftin nikahını kıymıştık. Bu sene de, yine oluşabilecek izdihamın önüne geçmek için bu sayıyı 100 ile sınırlandırdık. Tenis, bisiklet ve ses yarışması kayıtlarımız, şu an için toplamda 200'ü bulmuştur" açıklamasında bulundu.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2006 Çarşamba 15:54:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?