4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Elazığspor prestij için oynayacak

Bank Asya 1. Lig'de küme düşmesi kesinleşen Elazığspor'da teknik direktör Şerafettin Tutaş, bundan sonraki maçları prestijleri için oynayacaklarını söyledi.

Teknik direktör Tutaş, ligden düştükleri için üzgün olduklarını belirterek, pazar günü oynadıkları Antalyaspor maçında iyi futbol oynadıklarını ve en azından bir puan aldıklarını söyledi.

Bu tür maçların her türlü dedikoduya gebe olduğunu ifade eden Tutaş, "Bundan sonraki maçlara rakip kim olursa olsun yenmek için çıkacağız. Elazığspor'un imajını zedelememek için bundan sonraki maçlarda her türlü fedakarlığı yapacağız. Çünkü gelecek sezon bu takım tekrar 1. Lig'e çıkmak için her türlü özveride bulunmak
zorunda. Elazığspor ikinci ligi hak etmiyor. Onurumuz ve Elazığlılar için oynayacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 16:23:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ATİLLA GÖKALP IP: 88.233.1.xxx Tarih : 23.04.2008 20:23:54

Elazığ sporu bu hale getiren idareciler tek kelime Allahların dan bulsunlar.Adam gibi yapamayacaklardıysa bırakıp gitsinlerdi.Zamanın da yazık değil mi bu halka bu kafayla daha çok bayram eder bu idareciler bir inatlaşma neye mal olduğunu gördüler.Hesabını Elazığ halkına ve Allaha verecekler.