4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Elazığspor'a destek geldi

Transfer çalışmaları için kaynak arayışlarını sürdüren Elazığspor yönetimine MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Avukat İbrahim Gök'ten destek geldi.

Elazığspor Kulübü Başkanı Ali Cipli ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Demir ile Haluk Katanalp, MÜSİAD Elazığ Şubesi'ni ziyaret etti.

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Avukat İbrahim Gök, ziyarette yaptığı açıklamada, Bordo-beyazlı takıma futbolcu transferi sözü verdi. Ara transfer döneminde Elazığspor'a bir futbolcu transfer edeceğini söyleyen Gök, tüm Elazığlılar'ın Elazığspor'a sahip çıkması gerektiğini dile getirdi.


Kulüp Başkanı Ali Cipli ise, zor günler geçirdiklerini, ancak gayretle çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, tüm kesimlerden destek beklediklerini söyledi.
Öte yandan Elazığspor yönetim kurulu, Pazar günü oynayacağı Adıyamanspor maçının bilet fiyatlarında indirime gitti. Yönetim Kurulu, Adıyamanspor maçının biletlerinin kapalı tiribün 5 YTL, maraton tribünü 3 YTL, kale arkası tribünü 1 YTL'den satışa sunulacağını bildirdi.

İha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 14:46:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
berk burak IP: 88.229.98.xxx Tarih : 10.01.2009 23:40:24

TÜRKİYE ÇAPINDA CANLI SKOR ALANINDA FAALİYET GÖSTERECEK OLAN TÜRKİYE KAYNAKLI FİRMAMIZ İÇİN, İDDAA PROGRAMINDA YER ALAN TFF 2 VE TFF 3 LİG MAÇLARININ SKOR VE KART BİLGİSİNİ TELEFON VEYA SMS İLE ANLIK OLARAK DOĞRU ŞEKİLDE BİLDİREBİLECEK TAKIM ARKADAŞLARI ARANIYOR. BU HİZMET İÇİN FUTBOLU SEVEN VE MAÇLARIN TAKİBİNDE DOĞRU VE HIZLI BİLGİYE ULAŞABİLECEĞİMİZ SORUMLU TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ. ÜCRETİMİZİN 25 YTL VEYA 5 YTL'YE KADAR ÜSTÜNDE OLMASI PLANLANIP, AY SONUNDA BİLDİRİLECEK HESABA YATIRILACAĞINI BİLDİRİRİZ. skortakip@hotmail.com adresine aşağıdaki bilgilerinizi mail ile gönderiniz, AYRICA AYNI MAİLİ MSN LİSTENİZE EKLEMENİZ HALİNDE İŞ DETAYLARINI VE GÖREVİNİZ HAKKINDA DETAYLI BİLGİYE ULAŞABİLİRSİNİZ.AYRICA HİZMETİMİZ DEVAMLI OLUP İLERİDE SÜPER LİG + BANK ASYA LİGLERİ İÇİNDE SKOR TAKİBİ YAPACAĞIMIZI BİLDİRİRİZ. Ad & Soyad Yaşadığınız Şehir/İlçe Telefon numaranız ve Takip edebileceğiniz takımların listesi saygılarımla elazığspor için eleman arıyoruz.