6
Mayıs
2024
Pazertesi
ELAZIĞ

Elazığspor'da galibiyet sevinci

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Elazığspor'da ligin ilk haftasında kendi sahasında Malatyaspor karşısında aldığı galibiyetin sevinci yaşanıyor. 

Külüp Başkanı Bahri Turan, Malatyaspor karşısında çok iyi oynadıklarını belirterek, "3-0 önde olmanın verdiği rahatlık nedeniyle iki gol yedik ama sonuçta kazanmayı bildik. Genel olarak Malatyaspor karşısında çok iyi oynadık. Takım olarak galibiyete inanmıştık, oyuncularımı kutluyorum. Tam bir takım oyunu oynadık ve sahadan 3 puanla ayrıldık" ifadelerini kullandı. 

Karşılaşma sonrası çıkan olaylarla Elazığsporlu taraftarların ilgisinin olmadığını savunan Başkan Turan, "Karşılaşma boyunca Malatyaspor taraftarının tahrikleri olaylara neden oldu. Karşılaşma süresinde Elazığspor taraftarları saygılı davrandı. Olaylar Malatyaspor taraftarlarının tahrikleri nedeniyle çıktı. Centilmence bir mücadele bekliyorduk, Malatyaspor yöneticilerinin de maç sonrası davranışlarını tasvip etmiyoruz. Olaylarda 670 koltuğumuz kırıldı. Rakip takımın taraftarları sahaya indi. Hem polise saldırdı hem de tribünlere zarar verdi" diye konuştu. Turan, maddi zararın tespit edilip Malatyaspor'a iletileceğini belirterek, olaylarda yaralanan iki polis memuruna acil şifalar diledi.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2006 Pazartesi 17:23:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yaşar kurşun IP: 85.102.205.xxx Tarih : 22.08.2006 13:19:19
Malatyaspor seyircisini kınıyorum. Elazığspor taraftarı misafirperverliğini gösterdi ama komşu takım niye bu taşkınlığı yaptı. Yıllardır iki komşu şehir her zaman birbirlerine yardımcı olurlar. Ama maçta iki çapulcu iki takımı birbirine düşürmek istedi. Lütfen bu oyunlara gelmeyelim. Elazığspor ve Malatyaspor kardeştir.