22
Mayıs
2024
Çarşamba
ELAZIĞ

Elazığspor'da Kartal maçı hazırlıkları

Elazığspor'da, TFF 1. Ligi'nin 2. haftasında karşılaşacağı Kartalspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde devam ederken, Teknik Dirketör Erol Tok ligdeki tüm maçlarının zorlu geçeceğini özellikle ilk yarıda deplasmanda oynayacakları karşılaşmalarda alabilecekleri puanların kendileri için önemli bir avantaj olacağını söyledi.


Kartal maçının da zorlu bir mücadeleye sahne olacağını belirten Elazığspor Teknik Direktörü Erol Tok, "Rakibimiz lige galibiyetle başladı. Bu onlar için moral oldu. Bu haftada kendi sahasında oynayacakları karşılaşmayı kazanmak isteyecekler. Bizde bu maçımızda sezonun ilk puan veya puanlarını almak istiyoruz. Takımımızda sakatlığı devam eden oyuncularımızdan bazılarını bu maça yetiştirmeye çalışıyoruz. Murat'ı büyük bir ihtimalle bu maça yetiştireceğiz. Amacım Kartal maçına daha diri bir takım çıkarmak.
Hafta boyunca bunun hazırlığını yapacağız" dedi.


Deneyimli teknik adam, Elazığ'a gelirken hedefinin önce iyi bir takım kurmak olduğunu belirterek, "Bunu başardık. Takımımızı kurduk. İyi de bir takım kurduk. Şimdi sırada iyi futbol oynamak var. Bunu da birkaç haftaya kadar başaracağız. Çünkü fazla beklemeye zamanımızda imkanımız da yok. Eskişehirspor maçının ilk yarısında rakip sahada baskı kuramadık. İkinci yarıda bunu başardık rakibimizin kalemizde doğru dürüst pozisyonu olmadı. Bu oyun düşüncemiz her hafta biraz daha fazla gelişecek, sakat olan oyuncularımız takıma katılacak. Böylece planladığımız iyi futbolu da sahaya yansıtacağız. Bunu başardığımız zaman arzu edilen neticelerde alınacak" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2007 Çarşamba 17:55:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?