5
Mayıs
2024
Pazar
ELAZIĞ

Elazığspor'da moraller bozuk

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Elazığspor'da bazı futbolcuların sakat olması moralleri bozdu.

Teknik direktör Hüsnü Özkara, takımda bazı futbolcuların sakat olmasının canlarını sıktığını, ancak yerlerine oynayan futbolcuların verilen görevi yerine getirdiğini söyledi. Özkara, ligde daha önce çapraz bağlarından ameliyat olan Barış ile Denizlispor maçında sakatlanan Önder Çengel'den sonra dün oynadıkları Çaykur Rizespor maçında Onur Güney'in de sakatlandığını kaydetti.

Onur Güney'in tarak kemiğinde kırık olduğunu, alçıya alındığını ifade eden Özkara, "Onur'un 4-5 hafta sonra iyileşeceğini tahmin ediyoruz. Aynı sürede Önder'in de iyileşerek takıma katılacaklarını umuyoruz. Bu sakatlıklar canımızı sıkıyor ancak yerlerine oynayan futbolcularımız da verilen görevleri yerine getiriyor. İsmail, Taylan, Göksu, Sinan gibi futbolcularımız forma giydikleri maçlarda üzerlerine düşeni yerine getirdiler" diye konuştu.

Özkara, Göngören maçı hazırlıklarının devam ettiğini belirterek,seyircimize üç puan hediye etmek istiyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile üç puan alacağımıza inanıyorum." dedi.

Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, Hafta sonu oynanacak olan İstanbul Göngörenspor maçının hazırlıklarına devam ettiklerini ve Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Onur Güney için çok üzüldüklerini belirterek, "Çaykur Rizespor maçı zevkli geçti. İnşallah bundan sonraki maçlarımız da zevkli geçer. Bizim hedefimiz belli ancak zaman, zaman mağlubiyetler olabiliyor. Buna kimse alınmasın. Bu futbolun doğasında var. Hafta sonu İstanbul Göngörenspor ile yapacağımız maçta taraftarların takımlarına 90 dakika destek vermelerini ve moral vermelerini istiyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2012 Salı 18:43:31
Güncelleme :20 Şubat 2012 Pazartesi 17:16:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?