5
Mayıs
2024
Pazar
ELAZIĞ

Elazığspor'da neler oluyor?

Dün oynanan Sakaryaspor karşılaşmasından üç puan alan Elazığspor'da yüzler gülmeye başladı.

Elazığspor Kulüp Başkanı Akın Şatıroğlu, Elazığspor - Sakaryaspor maçı oynanırken kadro dışı kalan kaleci Yavuz'un bir TV ye bağlanarak açıklama yapmasının anlamsız olduğunu belirterek, "Yavuz'un bu tür hareketi kendi sonunu hazırladı. Artık takımda görmek istemiyoruz ve yavuz'u kovduk" diye konuştu.

Sakaryaspor karşılaşmasından atılan üç golle sahadan üç puanla ayrılan Elazığspor geçtiğimiz hafta Göztepe 'den alınan mağlubiyeti affettirdi. Karşılaşma sonrası açıklama yapan Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, "Kafamızdaki planı uygulayamadık. Ben sorumluluğu üzerime alıyorum. Skor biraz ağır oldu gibi ama ben oyunun tam anlamıyla bu skoru yansıttığını düşünmüyorum Rize maçına hazırlanacağız. Zaman, zaman hata olabilir ama çok kabiliyetli bir takımımız var" diye konuştu.

Elazığspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara ise yaptığı açıklamada, "Maça iyi başladık. ilk yarı gol pozisyonları vardı onları atabilseydik işimiz çok daha kolay olabilirdi. İkinci yarı yaptığımız değişiklikle çok net bir skor alarak geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz Göztepe maçının biraz olsun telafi ettik" dedi. Sinan ve Taylan gibi futbolcuların gol atmalarının kendisini sevindirdiğini belirten Özkara, hak edenin formayı giyeceğini vurguladı.

Elazığspor Kulüp Başkanı Akın Şatıroğlu ise yaptığı açıklamada; "Takımdan ayrılan bir futbolcumuz maç anında bizden habersiz canlı yayına katılarak yalan açıklama yapması bardağı taşıran son damla oldu. Hafta içinde bazı olaylar yaşadık. Kimseyi rencide etmeden kadro dışı olaylarını açıkladık. 3 futbolcu kadro dışı kaldı. Ömer Çug, Burak Akdiş ve Kaleci Yavuz ise Elazığspor'dan kovulmuştur. Bank Asya 1.Lig'de oynayan bütün takımların maddi sorunu var. Biz bu sorunların aşılacağını deklare ettik. Ama bu arkadaş paralarının ödenmediğini ve para almadığını söylemişlerdir. Elazığspor'da en fazla parayı alan Yavuz boyundan büyük işlere kalkmıştır. Ve bu hareketiyle de Elazığspor'dan kovulmuştur. Bizde ki başarının temeli, aile ortamın olmasıdır, para daha sonra gelir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2011 Cuma 18:25:56
Güncelleme :25 Kasım 2011 Cuma 18:31:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?