30
Nisan
2024
Salı
ELAZIĞ

Elazığspor'da Özköylü dönemi

ELAZIĞSPOR'DA TEKNİK DİREKTÖRLÜK GÖREVİNE OSMAN ÖZKÖYLÜ GETİRİLDİ

Elazığspor'da, teknik direktörlük görevine Osman Özköylü getirildi. Özköylü ile 1 yıllık anlaşmaya imza atıldı.

İmza törenine Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, ETSO Başkanı Ali Şekerdağ, FÜ Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, Elazığspor Kulüp Başkanı Akın Şatıroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

Kulüp Başkanı Akın Şatıroğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada, "2010-2011 Futbol Sezonu öncesi yapılacak işlerimizi önceden yerine getirmek ve transferlerimizi de hocamızın isteği doğrultusunda gerçekleştirmek üzere Teknik Direktör Osman Özköylü ile 1 yıllığına anlaşma sağladık. Tüm Elazığ ve Elazığspor camiasına hayırlı olsun" dedi.

Elazığspor Teknik Direktörlüğü'ne getirilen Osman Özköylü ise, yaşanan tablodan çok mutlu olduğunu belirterek, "Bir kere bu şehrin bütün mülki amirlerinin burada olması bu işin ne kadar sahiplenildiğinin kanıtıdır. Arkamızda çok önemli destekler var. Biz de Elazığspor istediği hedefe ulaştırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Elazığ'da olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Elazığ Valisi Muammer Erol ise bu sene Elazığspor küme düşmediği için son derece mutlu olduklarını belirterek, artık güzel günlerin Elazığspor'un önünde olduğunu bildirdi. Yapılacak olan transferlerle Elazığspor'un bu sene şampiyonluk için sahaya çıkacağını kaydeden Vali Erol seneye bu zamanlar Bank Asya 1. Lig'i konuşacaklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından imza törenine geçildi ve Teknik Direktör Osman Özköylü ile Kulüp Başkanı Akın Şatıroğlu 1 yıllık resmi mukaveleyi imzaladı.

ELAZIĞSPOR'DA TEKNİK DİREKTÖRLÜK GÖREVİNE OSMAN ÖZKÖYLÜ GETİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 13:51:05
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 21:58:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?