4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Elazığspor'da Samsun hazırlıkları

Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele eden Elazığspor, pazar günü oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Teknik direktör Adnan Şentürk, son derece önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, Samsunspor maçını kazandıkları takdirde tehlike hattının uzürine çıkacaklarını söyledi. Maçı kazanarak taraftarlarını kutlu etmeyi planladıklarını belirten Şentürk, "Bunun için ya kazanacağız ya da kazanacağız. Başka seçeneğimiz yok"dedi.

Teknik direktör Şentürk, göreve geldikten sonra oyun sistemini değiştirdiklerini ifade ederek, "Takımın başına geçtikten sonra iki maç oynadık. Bu süre içinde takımın oyun sisteminde gerekli değişik yaptık. Ligde kolay maç yok. Her hafta zorlu karşılaşmalar oynuyoruz. Bizim avantajımız maçlarımızı kendi sahamızda oynamak. Bu avantajımızı en iyi şekilde kullanmak zorundayız. Samsunspor da ligde sıkıntı yaşamamak için her maçından puan veya puanlar alarak ayrılmanın çabasında olacak. Bunu biliyoruz. Buna göre de gerekli önlemleri aldık. Elazığspor olarak kendi oyunumuzu rakibe kabul ettirmenin gayretinde olacağız. Takım da arzu ettiğimiz oyun sistemi yerine oturmaya başladı. Bizim hedefimiz oynayacağımız her maçı kazanıp istediğimiz yere gelmek. Samsunspor maçıyla birlikte bu isteğimizin sonuçlarını almaya başlayacağız. Taraftarlarımızın da bu maçta bizi yalnız bırakmamasını ve 90 dakika boyunca takımı desteklemesini istiyoruz" diye konuştu.

Yayın Tarihi : 7 Mart 2008 Cuma 18:10:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?