4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Elazığspor'da toplu istifa

Elazığspor'da, Suat Öztürk başkanlığındaki Yönetim Kurulu toplu olarak istifa etti.

Daha önce göreve devam etmeyeceğini açıklamasına rağmen, Cumartesi günü gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'da aday çıkmadığı için görevine devam eden Başkan Suat Öztürk, yönetim kurulu üyelerinin istifa dilekçelerinin tamamlanmasının ardından, bugün istifasını resmen Kulüp Müdürlüğü'ne sundu.

Olağanüstü Genel Kurul öncesinde Suat Öztürk'ün önünü açmak için Asbaşkan İzzettin Demir, Futbol Şube Sorumlusu Murat Turan ile Genel Kaptan Kürşat Urhan istifalarını sunmuştu. Genel Kurul'dan sonra diğer yöneticilerin de istifalarını sunmalarının ardından, Suat Öztürk başkanlığındaki Yönetim Kurulu, istifa dilekçelerini Kulüp Müdürü Mehmet Dinç'e sundu.

.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2008 Perşembe 18:41:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NECİP YIĞMATEPE IP: 88.237.6.xxx Tarih : 16.05.2008 22:19:18

ben gurbette yaşayan bir insanım öncelikle üzücü haberler beni derinden yaralıyor. ben suat öztürk beyi yakınan tanıyan bir insanım takımı küme düşmesine kendi sorumlu değilse yaaptığı hizmetlerinden dolayı teşekürler. yok ben takımın düşme nedeniyim, diyorsa tekrar en azında birinci lige çıkana kadar takımın başında kalması gerekmezmi? saygılar.