3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Elazığspor'da transferler tamamlandı

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Elazığspor'da iç ve dış transferin tamamlandığı bildirildi.


2009-2010 sezonunda TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele verecek olan Elazığspor'da yönetim kurulu başkanı Murat Kaya, kadronun hazırlanması çalışmalarının tamamlandığı, iç ve dış transferde anlaşmaların sağlandığı belirtilerek, futbolcuların peşinatlarının ödenmesi için Elazığlılardan destek istedi.


Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, iç transferde görüştükleri oyuncularla anlaşmaların sağlanmasının ardından dış transfere yöneldiklerini, bu çalışmaların sonucunda 11 futbolcuyla anlaşma sağladıklarını söyledi. Elazığspor'un aylardır genel kurul yapmasına karşın yönetim bulamadığını, son olarak kapanma tehlikesi yaşanan bir süreçte bu kulübe sahip çıktıklarını, gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Kaya, "Göreve gelmemizin ardından öncelikli olarak teknik heyet sorununu çözümledik.


Ardından iç transferde futbolcularla görüştük ve anlaşma sağladık. Dış transferde takımın ihtiyacı olan mevkilere toplam 11 oyuncu transfer ettik. Bu transferlerde belki sayı fazla görünebilir ancak biz kiralık dönemde futbolcu almak yerine bu dönemde kadromuzu oluşturduk. İç transferde futbolcularla görüşme yaparken, geçen yıl anlaştıkları fiyatları belirlediğimiz taban ve tavan fiyatlara çekerek anlaşma sağladık. Böylece Elazığspor'un yüz binlerce liralık kazancı oldu. Biz gereğini yaptık.


Futbolcularımıza çarşamba günü peşinatlarını ödememiz gerekir. Bu ödemeleri yapamazsak futbolcular sözleşme imzalamayarak ilimizden gidecekler. Elazığspor'un sıkıntı yaşamaması için başta milletvekillerimiz olmak üzere valimizden, belediye başkanımızdan, ETSO ve Ticaret Borsası'ndan, sivil toplum kuruluşlarından, Elazığlı iş adamlarından Elazığspor'un sıkıntı yaşamaması için gerekli destek ve katkıları sağlamasını bekliyoruz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2009 Salı 17:05:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?