4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Elazığspor'dan destek çağrısı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Elazığspor'da Basın Sözcüsü Galip Belhan, kulübün zor günler yaşadığını belirterek, desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Galip Belhan, olumsuzlukları birilerine mal etmenin haksızlık olduğunu ifade ederek, "Futbolcu ve teknik heyeti haksız yere eleştirip, onların demoralize olmaları kime ne kazandırır?" dedi.

Eleştirilere sonuna kadar açık olduklarını belirten Belhan, "Eleştiriler yeter ki mantıklı ve Elazığspor yararına olsun. Biraz sabırlı olmak gerekir. Bizim umutlarımız var. Takım düşmedi. Önümüzde 6 maç var. Bu maçları almak için birlik beraberlik içerisinde yapılması gerekenleri yapalım. Kısır çekişmelerden geri duralım. Çünkü bunlar Elazığspor'a zarar verir. Teknik heyet ve futbolcuları destekleyelim" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 16:16:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ATİLLA GÖKALP IP: 85.97.178.xxx Tarih : 2.04.2008 07:09:22

Sayın Galip Bey Size Ne Destek Verecek Elazığ Halkı. Bir Takım Kendi Sahasında Hep Yenilirmi Soruyorum, Siz? Elazığ Halkıyla Alay Edercesine Ümit Var Deyip Halkımızı Yanıltıyorsunuz Hayeleriyle Oynuyorsunuz Sizi Esefle Kınıyorum, Şahsınızı Ve Tüm İderecileri,Elazığspora Ve Elazığ Halkına En Büyük Acıyı Tatırdınız. Bu Kadar Kötü Olmamıştı Küme Düşme Korkusunu Ensesinde Yaşamamıştı Yıllardır.