4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Emniyete 20 yeni araç

Elazığ Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan 20 yeni araç yapılan törenle hizmete girdi.

Törende konuşan Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun taşınabilir bilgisayar sistemi ile de bilgiye ilk elden ulaşılabileceklerini söyledi. Emniyet Müdürlüğü'ne yeni araç teslim töreni ve taşınabilir bilgisayar mobil sisteminin tanıtımı ile ilgili törene Elazığ Valisi Muammer Muşmal, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Polis MYO Müdürü Adem Kızılkaya ile çok sayıda emniyet şube müdürü katıldı.

Törenin açılışında konuşan Elazığ Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, Emniyet Müdürlüğü'ne alınan 20 yeni araçla motorize ekip sayısının 258 olduğunu belirterek, yeni araçlarla daha verimli hizmet sunulacağını söyledi.

Coşkun, "Ayrıca polisiye hizmetlerine mobil uygulama desteği sağlayacak olan taşınabilir bilgisayarlarımız, bilgiyi ilk elden kesintisiz sunarak trafik uygulamalarına ve asayiş uygulamalarına ivme kazandıracaktır" dedi.

Vali Muammer Muşmal ise yeni alınan araçların özellikle asayiş olaylarında etkili olacağını belirterek, "Sokaklarda polis araç sayısı fazla olsun ki, olaylar olmasın. Özellikle modern çağın suçu olan kapkaç olayları artmasın. Biz standardı yükseltirsek, polis güçlü olur. MOBESE ihalesi de yapıldı. MOBESE polisin gücüne güç katacaktır. Yeni araçlar ve taşınabilir bilgisayar sorgulama sistemi polis teşkilatında bir değişimin göstergesidir" şeklinde konuştu.

20 yeni araç Hyundai firması yetkilileri tarafından Vali Muşmal, Belediye Başkanı Selmanoğlu ve Emniyet Müdürü Coşkun'a temsili olarak teslim edildi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 15:26:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?