4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Eski kamyonların teslimi sürüyor

Karayollarında yer alan araçların gençleştirilmesine yönelik olarak uygulanmaya başlayan yaşlı araçların trafikten kaldırılması projesi kapsamında 1974 ve daha öncesi model kamyonların trafikten kaldırılması ve teslimi işlemlerinin belirlenen plan dahilinde devam ettiği belirtildi.

Elazığ Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Selami Yılmaz, 1974 ve daha önceki yıllarda imal edilen kamyonların trafikten çekilmesi projesi kapsamında Elazığ'daki kamyonların Emniyet Müdürlüğü'ne teslimi noktasında belirlenen tarihlere bağlı kalınarak çalışmaların devam ettiğini anlatarak şunları söyledi:

"Bilindiği gibi ülkemizde yaşlı araçların trafikten çekilmesi için hazırlanan proje kapsamında araçlardan belirli noktalara teslimi düşünülmüştü. Biz bu konuda vatandaşlarımızın sıkıntı yaşayacaklarını, bu nedenle araçların illerde Emniyet'e teslimatının yapılmasının sıkıntıları azaltacağını belirterek bu uygulamanın başlamasını sağladık. Bugün, belirlenen takvime göre yaşlı araçların teslimatı sürüyor. Proje kapsamında piyasadan çekilen araçların depolanması daha sonra da nakliyesi ile bu araçlar belirlenen merkezlere götürülecek. Böylece yollarda yaşlı kamyon ve benzeri araçlar kalmamış olacak."

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 12:20:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?