3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

ETB aidat gecikme zamları siliniyor

Elazığ Ticaret Borsası (ETB) krize karşı alınacak önlemler paketi kapsamında aidat borçlarının gecikme zamlarının silineceğini duyurdu.

ETB Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; yaşanan küresel ekonomik krize karşı alınacak önlemler paketi içinde yasalaşarak 28 Şubat 2009 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan esaslara göre aidat borçlarında düzenleme yapıldığı bildirildi.

İlgili kanunlarda yapılan değişiklikler ve eklemelere göre yapılan düzenlemeyle ilgili açıklamada, "Üyelerin oda ve borsalara, oda ve borsaların da Birliğe (TOBB) ödenmiş aidat borçlarına ait gecikme zamlarının tamamı ile bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren altı ay içinde (31Ağustos 2009 tarihine kadar) üyelerin oda ve borsalara, oda ve borsaların Birliğe olan aidat borçlarının tamamının ödenmesi halinde, bu borçlara ait gecikme zamları silinecektir. Bu doğrultuda geçici 16. madde sayesinde üyelerimizin son 5 yıl içindeki aidat borçlarına ait gecikme zamlarının tamamı, bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 6 ay içinde yani 31 Ağustos 2009 tarihine kadar aidat asıllarının ödenmesi halinde silinecektir" denildi.

Aidat borcu olan üyelerin bu fırsatı iyi değerlendirmesini isteyen ETB yetkilileri, bundan sonra da üyelerine kolaylık sağlayacak yeni düzenlemeler yapmanın gayreti içerisinde olacaklarını belirttiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 14:44:27
Güncelleme :7 Mart 2009 Cumartesi 14:52:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?