4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Etkinliklerde renkli görüntüler

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen yaz etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Çayda Çıra müzik grubu ve Oktay Görtürk'ün verdiği konseri binlerce kişi açık havada izledi.


Elazığlı sanatçı Oktay Görtürk, Elazığ Belediyesi Yaz Etkinlikleri kapsamında Üniversite Evi konser alanında binlerce kişiye konser verdi. Çayda Çıra müzik gurubundan sonra sahne alan Oktay Görtürk, seslendirdiği eserleriyle sevenlerinden tam not aldı.

Başarılı sahne performansı ile dikkat çeken Sanatçı Oktay Görtürk, yaklaşık olarak 2.5 saat sahnede kaldı. Vatandaşların büyük bir ilgi gösterdiği yaz etkinliklerinde, Oktay Görtürk son albümünden sevilen çalışmalarının yanı sıra, Elazığ mahalli musikisinden de birçok eseri seslendirdi.

Kendisine gösterilen ilgiden dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Oktay Görtürk, "Memleketim Elazığ'da siz hemşerilerimle olmaktan dolayı son derece mutluyum. Biz sanatçıların siyasetle işi olmaz ama yapılan hizmetler de görmezlikten gelinemez. Elazığ Belediye Başkanımız sayın Süleyman Selmanoğlu gerçekten çok başarılı çalışmalara imza atmış. Ben kendisini yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı kutluyor, kendisine başarılar diliyorum" dedi.


Yaz etkinlikleri, 30 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek olan Hakan Tosun ve Hakan Altun konseriyle son bulacak.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 09:51:21
Güncelleme :25 Ağustos 2008 Pazartesi 09:58:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?