4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Fakir ailelere kömür yardımı yapılacak

Elazığ'da fakir ve kimsesiz ailelere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile bu yıl 12 bin ton kömür dağıtılacağı belirtildi. 

Elazığ Valiliği, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile mahalle muhtarlarının yaptıkları ortak çalışmanın sonucunda ekonomik durumları iyi olmayan ailelerin kış aylarında sorun yaşamaması için dağıtılması planlanan kömür yardımına Aksaray Mahallesi'nden başlandı.
 
Bu yıl yapılan çalışmaların sonucunda hiçbir sosyal güvencesi bulunmayan ve ekonomik durumu iyi olmayan toplam 12 bin aileye birer ton yakacak yardımı verileceği kaydedildi.
 
Yakacak yardımı ile ilgili olarak tüm hazırlıkların tamamlandığını, kente gelmeye başlayan kömürün torbalanarak dağıtımına başlandığını belirten yetkililer, "Vatandaşlarımız kömürlerini belirlenen dağıtım süresi içinde alacak. Elazığ'a kömür geldikçe burada yapılan ihale sonucunda dağıtım işini üstlenen ilgili firma yetkilileri dağıtımı gerçekleştirecek" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 11:38:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rasim kaçar IP: 88.244.251.xxx Tarih : 1.12.2008 22:57:32

2007 yılında bır olaya şahit oldum. fakir bırı için kömur yardımı yapılması konusunda elazığ beledıyesıne gittim. yaklaşık yarım saat kapıda bekledım tam içeri girerken benimle beraber bırı daha içeri girdi elindeki adres yazılı kağıdı sorumlu personele verdi, oda tamam dedi ve bilgisayara işledı. bende gercekten ihtıyacı olan ' garip' i anlatırken sorumlu yüzüme bıle bakmadı. hala o garıpler(yetımler) beklıyorlar.yazıklar olsun sıze başta beledıye başkanını ve sıralı sorumlu kışılerı hazreti ömer'in adaletine davet edip yüce ALLAH' a havale ediyorum. bu zulüm eden insanlarada saygı duymuyorum, o yetımler gozumun onune geldıkce.