3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Fatih Kısaparmak Elazığ'da

Elazığlı sanatçı Fatih Kısaparmak, babasının adını taşıyan Necip Güngör Kısaparmak Anadolu İletişim Lisesi öğrencileri ile söyleşi yaptı. Sanatçı Kısaparmak, "Şöhret riyadır, kandırılırsınız; şöhret rüyadır, uyandırılırsınız" dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü konseri münasabetiyle Elazığ'a gelen Fatih Kısaparmak, babasının adını taşıyan Necip Güngör Kısaparmak Anadolu İletişim Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilerle söyleşi yaptığı programda babasının hayat hikayesinin anlatıldığı bir klip yayınlandığı sırada Kısaparmak gözyaşlarına hakim olamadı.

Öğrencilerin soruları üzerine Sanatçı Kısaparmak, gazeteciler ile ilişkilerinin karşılıklı anlayış, sevgi ve saygıdan oluştuğunu belirterek, "Ben onlardan hiç yanlış görmedim. Ben gerek basın mensuplarına gerekse milletime hiç yalan söylemedim. Yalan söylemezseniz, mumunuz yatsıya kadar değil sonsuza kadar yanar. Bu ülkenin ulusal değerlerine saygılı, manevi değerlerine saygılı, örfüne köküne bağlı, geleceği gözeten bir aile anlayışı ile kısacası annemizden babamızdan gördüğümüz şekilde yaşamaya devam ediyoruz. Bu şöhret denilen şey illüzyon; rüya gibi, Ben 1962'de dünyaya geldiğimde beni sadece üç-beş kişi tanırdı. Yarın da öyle olabilir. Şöhret riyadır, kandırılırsınız; şöhret rüyadır, uyandırılırsınız. Bu anamın sözüdür. Ne oldum demiyoruz, ne olacağım diyoruz" diye konuştu.

Programda, Fatih Kısaparmak'a Vali Muammer Muşmal tarafından babasının Elazığ'da çekilmiş eski bir fotoğrafı hediye edildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 23:16:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?