30
Nisan
2024
Salı
ELAZIĞ

Fırat Kalkınma Ajansı toplandı

FIRAT KALKINMA AJANSI ELAZIĞ'DA TOPLANDI

Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerini kapsayan Fırat Kalkınma Ajansı'nın Mart ayı toplantısı Elazığ'da yapıldı. Toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

TRB1 Düzey 2 Bölgesi Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli illerini kapsayan Fırat Kalkınma Ajansı Mart ayı yönetim kurulu toplantısı Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Malatya Valisi Doç. Dr. Ulvi Saran başkanlığında, Elazığ Valiliği Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Elazığ Valisi Muammer Erol ve Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Feti Altunyuva başta olmak üzere ajans kapsamında bulunan illerin vali ve belediye başkanlarının katıldığı toplantıda, bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınması açısından önemli

roller üstlenecek ajansın genel sekreterliği tarafından kurumsal altyapının oluşturulmasına yönelik yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verildi. Basın mensuplarının sadece görüntü almasına izin verildiği toplantıda bir açıklama yapan Malatya Valisi Ulvi Saran şunları söyledi:

"Bölgemizin ekonomik ve sosyal kalkınması açısından önemli roller üstlenecek ajansımızın yönetim kurulu toplantısında, Ajans Genel Sekreterliği tarafından kurumsal altyapının oluşturulmasına yönelik yürütülen faaliyetler hakkında Ajans Genel Sekreteri, yönetim kurulu üyelerini bilgilendirecektir. Bilgilendirmeyi müteakiben 1-5 Mart tarihleri arasında yapılan yarışma sınavı sonucunda ajansta istihdam edilmeye hak kazanan personellerin göreve başlatılması ile ilgili konuların görüşülüp karara bağlanması

beklenmektedir. Ayrıca bugünkü toplantımızda yeni göreve başlayacak 25 uzman, bir iç denetçi ve altı idari destek porsoneli ile ilgili görüşmelerimiz olacak. Ajansa toplamda 32 personel alınmıştır. Toplantımızın ana amacı, yeni göreve başlayacak personelle ilgili olarak yapılacak görüşmelerdir. Ayrıca 2010 yılı çalışma programı, bütçe ve programı ve yer temini konuları görüşülecek. Ajans, hızlı bir şekilde işlemlerini tamamlamaktadır. Genel sekreterimizi atadık. Uzmanlarımızı aldık."

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2010 Cuma 15:43:03
Güncelleme :26 Mart 2010 Cuma 16:12:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?