3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Fırat Üniversitesi'nde kayıtlar başladı

Fırat Üniversitesi 2009-2010 eğitim ve öğretim yılı öğrenci kayıtları başladı.
Fırat Üniversitesi Üniversite Evi'nde başlayan kayıtlar, 07 Eylül 2009 tarihinde sona erecek.

Kayıtların ilk gününde Veteriner Fakültesi, Teknik Eğitim Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'na kayıt yapılırken, 1 Eylül 2009 salı günü Eğitim Fakültesi ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'na, 2 Eylül 2009 çarşamba günü Fen Edebiyat Fakültesi'ne, 3 Eylül 2009 perşembe günü İlahiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve İletişim Fakültesi'ne, 4 Eylül 2009 cuma günü Keban MYO, Maden MYO, Sivrice MYO, Elazığ Sağlık Yüksekokulu, Su Ürünleri Fakültesi ve Tıp Fakültesi'ne ve son olarak 7 Eylül 2009 pazartesi günü Teknik Bilimler MYO, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Devlet Konservatuarı ve Eğitim Fakültesi Resim İş bölümlerine kayıtlar yaptırılacak.

Kayıtların Üniversite Evi'nde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından oluşturulan ekip tarafından yapıldığını belirten Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl, 2009-2010 eğitim öğretim yılında üniversiteye toplam bin 933 öğrencinin
alınacağını söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl, öğrencilerin kayıtlarını rahat yapabilmeleri için her türlü tedbirin alındığını belirterek, "Öğrencilerimizin kayıtlarını daha rahat bir şekilde yapabilmeleri için fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının kayıt günlerini ayrı günler halinde düzenledik. Bu şekilde aşırı bir yoğunluk olmadan öğrencilerimiz kayıtlarını rahat bir şekilde yapabileceklerdir" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2009 Pazartesi 19:00:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?