4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Fırat Üniversitesi'ne yeni fakülte

AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, Fırat Üniversitesi'ne bağlı olarak iktisadi ve idari bilimler fakültesinin kurulması için Yükseköğrenim Kurulu'nun (YÖK) onay verdiğini açıkladı.

AK Parti Milletvekili Tahir Öztürk, Fırat Üniversitesi'nin büyümesi ve öğrenci sayısının artması için yeni fakülteler kurulması yönünde girişimlerde bulunduklarını belirterek, YÖK Genel Kurulu'nda Fırat Üniversitesi'nde iktisadi ve idari bilimler fakültesinin kurulması yönünde karar alındığını söyledi.

Öztürk, "Bundan sonraki süreçte Milli Eğitim Bakanlığı ve Bakanlar Kurulu nezdinde girişimlerimizi sürdürerek fakültemizin kuruluşunu en kısa sürede tamamlayacağız. Ülkemizde yükseköğretimin gelişmesine çok büyük önem veren Başbakanımızın, Elazığ'a her zaman olduğu gibi bu konuda da özel destek vereceğinin bilinmesini isterim. Bu vesileyle, üniversitemizin büyümesi için bizlere her türlü desteği veren YÖK Başkanı Sayın Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan'a ve üniversitemizin gelişmesi için gayret gösteren Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl'e teşekkür ediyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 22:47:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?