3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Fırat'tan 2 rektör çıktı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, yeni kurulan 23 üniversiteye yaptığı rektörlük atamalarında Fırat Üniversitesi'nden 2 öğretim üyesi rektör olarak atanan isimler arasında yer aldı. 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün atadığı isimler arasında yer alan Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz ile Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş, Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi olarak görev yapıyordu. Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi olarak, Ardahan Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Fırat Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi'nde çeşitli ünvanlarda Öğretim Üyesi olarak görev yapıyordu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 17:36:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
züleyha ayan IP: 78.162.234.xxx Tarih : 17.09.2008 11:08:46

sayın Ramazan Korkmaz hocamızı tebrik ediyorum. Ardahan üniversitesi öyle şanslıki ramazan hocam öyle biriki ender rastlanan biri hocamız çok duygusaldır,merhametlidir,çok ince ruhludur kısaca mükemmel biridir keşke gitmeseydide bir daha dersime girseydi çok üzgünüm fırat üniversitesi çok büyük bir kayıp verdi.Yürü hocam kim tutar seni...