5
Mayıs
2024
Pazar
ELAZIĞ

FÜ, Üniversiteler Fuarı'na katıldı

FÜ, ÜNİVERSİTELER FUARI 2011'E KATILDI

Elazığ Fırat Üniversitesi'nin (FÜ) Final Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen Üniversiteler Fuarı 2011 etkinliğine katıldığı belirtildi.

Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden 60'ı aşkın devlet ve vakıf üniversitesinin katıldığı fuarı 10 bine yakın kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Fuara katılan öğrenci, rehber öğretmen ve öğrenci velilerine üniversitelerin sunduğu olanaklardan meslek dallarına kadar birçok konuda çeşitli bilgiler verildi.

Florya Final Okulları'nda düzenlenen fuarda Fırat Üniversitesi'ni; Ortaöğretim Kurumlar Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Hasan Bulut'la birlikte, İletişim Fakültesi Araştırma Görevlisi Emrah Argın ve Fen Fakültesi Matematik Bölümü Araştırma Görevlisi Muhittin Evren Aydın temsil etti. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği FÜ standını Rektör Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl ve Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel de ziyaret etti.

Kaliteli ve doğru eğitim imkanlarını araştıran öğrenci ve velilere, yurt içi ve yurt dışındaki birçok eğitim olanaklarını inceleme avantajını sağlayan fuarda, FÜ'nün fakülte ve bölümleri ile fiziki ve sosyal olanakları hakkında çeşitli bilgiler aktarıldığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2011 Cuma 12:20:02
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 20:55:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?