30
Nisan
2024
Salı
ELAZIĞ

Gazze gönüllüsü Elazığ'da

İSRAİL SALDIRISINDA YARALANAN ELAZIĞLI MUHARREM GÜNEŞ MEMLEKETİNE GELDİ

Mavi Marmara gemisinde İsrail askerlerinin kurşunlarna hedef olarak yaralanan Elazığlı Muharrem Güneş, uçakla Elazığ'a getirildi. Elazığ Havaalanı'nda yüzlerce Elazığlı tarafından karşılanan Güneş, buradan ambulansla evine götürüldü.

Havaalanında eşi ve anne babası tarafından karşılanan Muharrem Güneş'in eşi Zeynep Güneş, "Şehit de olsaydı rabbimden sabır isteyecektim. Böyle bir eşe sahip olduğum için çok şanslıyım" dedi.

Havaalanından Mustafapaşa mahallesindeki evine götürülen Muharrem Güneş'e yüzlerce araç eşlik etti. Güneş, burada arkadaşlarına hitaben yaptığı duygulu konuşmada, İsrail askerlerini gördükten sonra, yüzyüze, gözgöze geldikten sonra, İsrail askerlerinin ne kadar korkak ve güçsüz olduğunu farkedebildiklerini söyleyerek, "Aşağı inen askerlerin hiçbiri elimizde hiçbir şey olmamasına rağmen hiçbiri bizimle mücadele etmeye cesaret edemedi. Bir kardeşimiz İsrail askerini tutup bir köşeye çekmiş, onu aşağı atmak

için çaba gösteriyordu. Ama İsrail askeri kafasına önüne eğmiş feryat ediyordu. Allah'a hamd olsun askerin kollarını ben kavradım. Beraberce İsrail askerini beraberce gemiden aşağı atmayı başardık. Ben kurşunu yediğim andan itibaren hiç bir acı hissetmedim bunu rabbime yemin ederek söylerim" dedi.

Muharrem Güneş'in konuşmasının ardından kalabalık uzun süre İsrail aleyhine slogan atarak dağıldı.

İSRAİL SALDIRISINDA YARALANAN ELAZIĞLI MUHARREM GÜNEŞ MEMLEKETİNE GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 02:19:01
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 09:37:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?