6
Mayıs
2024
Pazertesi
ELAZIĞ

Geçen yılki başarıyı tekrarladılar

Elazığ Doğukent İlköğretim Okulu Küçük Kızlar Voleybol takımı, Türkiye birinciliğini kimseye kaptırmadı. İki yıl üst üste Türkiye Küçük Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonu olan takım, Elazığ'ın iki yıldızlı sultanları olarak il genelinde bir ilke imza attı. 

Özellikle göç nedeniyle gelen ailelerin çocuklarından oluşan Doğukent İlköğretim Okulu Küçük Kızlar Voleybol takımı, Burdur'da yapılan Türkiye finallerinde Sakarya Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu'nu 2- 1 yenerek ikinci kez Türkiye Şampiyonu oldu. 

Takımın antrenörü Beden Eğitimi Öğretmeni Aytaç Ekinci, 2 yıl üst üste şampiyonluk aldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Biz takım olarak çok çalıştık. Geçen yıl da Türkiye şampiyonu olmanın avantajını kullanarak okulumuza ikinci şampiyonluğu getirdik. Çocuklarımız özgüvenlerini buldu. Onlar bizim iki yıldızlı sultanlarımızdır" dedi. Sultanların teknik direktörü Ekici, hedeflerinin milli takım için sporcu yetiştirmek olduğunu da belirterek, "Amacımız, milli takımımın alt yapısına yardımcı olmak, geleceğin milli takımına sporcu kazandırmaktır. Marmaris Belediyespor alt yapısının bizden istediği üç sporcumuzu bu takıma göndereceğiz" diye konuştu. 

Doğukent İlköğretim Okulu Müdürü M. Sait Aydemir, 3 yılda 1 üçüncülük, 2 birincilik alan voleybolcularını kutlayarak, "2004 yılında Amasya'da Türkiye üçüncüsü, 2005'te Tekirdağ'da Türkiye birincisi ve 2006'da Burdur'da Türkiye birincisi oldu. Okulumuz, Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirerek 2 yıl üst üste Türkiye şampiyonu oldu. Çok mutluyum, çocuklarımla gurur duyuyorum" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2006 Çarşamba 17:22:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nefsun danış IP: 212.175.112.xxx Tarih : 12.06.2006 12:03:05
Merhaba...Ben Elazığ'dan NEFSUN.Gürkan seni çok ama çok seviyorum.her maçında ağlıyorum. Çünkü senin zerre kadar zarar görmeni istemiyorum.Ayrıca şunu belirtmek isterim ki;dünyada en çok istediğim şey seninle iki dakikada olsa görüşmek.Kalbimiz seninle atıyor.Başarılarının devamını dilerim.