3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Gökçe zaman istedi

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Elazığspor'da teknik direktörü Ömer Faruk Gökçe, Elazığspor'un 2009-2010 sezonunun ilk maçında kendi sahasında Kahramanmaraşspor'a yenilmesinin lig için ölçü olmayacağını, Elazığspor'un gerekli transferleri yapmasının ardından üç dört hafta sonra gerçek kimliğini bulacağını söyledi.


Takımının lig hazırlıklarını sınırlı bir sürede yaptığını, bu sürede kamp yapamadıklarını, özel karşılaşma oynayamadıkları için takımın eksiklerini giderecek transferleri gerçekleştiremediklerini belirten Gökçe şunları söyledi: "Elazığspor'un yaşadığı olumsuzlukları hepimiz yakından biliyoruz. Yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşın lige başladık. Biz günü kurtarmanın peşinde değiliz. Önümüzdeki haftalarda, yapılacak transferlerle bu takım kendine yakışanı yapmaya başlayacaktır. Kahramanmaraşspor maçına
gençlerden kurulu bir takımla çıktık.

Sonuçta mağlup olduk ancak genç futbolcu kardeşlerim ezilmeden oynadılar. Maçın özellikle son bölümünde bulduğumuz net pozisyonlardan yararlanabilseydik sonuç farklı olacaktı. Ben şunun altını çizerek söylüyorum. Elazığspor bugün ilk kez bir rakiple çift kale maç oynadı. Takımdaki eksikleri biliyoruz ve bunları en kısa sürede tamamlayacağız."
Teknik direktör Gökçe, takımının hiçbir zaman rakibini izleyen bir takım olmayacağını belirterek, "Kadromuzu oluşturduğumuz ve bu kadronun uyum sorununu giderdiğimiz andan itibaren gerçek kimliğimize kavuşacağız. Elazığspor'un bu ligde hak ettiği yere gelmesinin çabasındayız. İmkanlarımız kısıtlı, süremiz yok. Bütün olumsuzluklara karşın Elazığspor'u layık olduğu yere taşıyacak bir kadro oluşturuyoruz. Tabi ki bunları zamanında yapmış olsaydık bugün çok daha farklı konularda konuşacaktık. Kuracağımız
kadro ile Elazığspor taraftarları ve spor kamuoyu Elazığspor'u gönül rahatlığı ile izlemeye başlayacak. Adaptasyon sorununu giderdikten sonra seyir zevki verecek bir Elazığspor oluşacak. Tabi ki lige mağlubiyetle başlamak istemezdik. Ancak aldığımız bu mağlubiyet bizi üzse de yolumuzdan çevirmeyecek. Elazığspor'a sahip çıkanlara teşekkür ediyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 12:16:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?