4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

'Gönül Köprüsü' ne 2 bin öğrenci

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan 'Gönül Köprüsü' projesi kapsamında Elazığ'dan Denizli, Konya ve Manisa illerine bin 935 öğrencinin gideceği bildirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı koordinasyonunda GSM operatörü Turkcell'in sponsorluğunda, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla uygulanan projeyle Doğu illerinde eğitimini sürdüren ilköğretim ve orta öğretim öğrencilerinin Batı illerini, Batı illerinde eğitimini sürdüren öğrencilerin de Doğu illerini ziyaret ederek ülkeyi daha iyi tanımalarının sağlanması amaçlanıyor. Proje kapsamında Elazığ'dan düzenlenecek gezide Denizli'ye 672 öğrenci, 16 idareci ve 32 öğretmen, Konya'ya 462 öğrenci, 11 idareci, 22 öğretmen, Manisa'ya 672 öğrenci ve 48 idareci olmak üzere bin 935 kişinin katılacağı öğrenildi. 15 Haziran'da Manisa'ya, 17 Haziran'da Konya'ya, 21 Temmuz'da da Denizli'ye hareket edecek olan öğrenci ve idarecilerin gezi süresinin 1 hafta olduğu öğrenildi.

Proje kapsamında Elazığ`a gelecek olan kafilelerin de ağırlanması için tüm çalışma ve hazırlıkların tamamlandığı kaydedildi.

.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 17:31:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?