5
Mayıs
2024
Pazar
ELAZIĞ

Görkem Gök'le 'devam'

Sanica Boru Elazığspor Kulübü'nden yapılan açıklamada kulüp bulması istenen 3 futbolcudan Ahmet Görkem Görk'ün yöneticilerle yaptığı görüşmenin ardından takımda kalacağı yönünde karar alındığı açıklandı.

Kaptan Arif Şahin ve golcü futbolcu Sinan Özkan’ın durumlarında bir değişiklik olmadığı ve bu futbolcuların kulüp bulmaları halinde takımdan ayrılacakları öğrenildi.

Elazığspor Resmi İnternet Sitesi’nden yapılan açıklamada genç futbolcuyla yapılan görüşmeler sonunda devam kararı alındığı belirtildi. Elazığspor Yönetim Kurulu imzalı yapılan açıklamada; "Yönetim Kurulu toplantısı ve görüşmeler neticesinde, futbolcumuz Ahmet Görkem Görk ile sözleşmenin devam edilmesi kararı alınmıştır" denildi.

Trabzonspor ve Kasımpaşa karşısında üst üste alınan 2 yenilgi sonrasında sıkıntılı bir sürece giren Sanica Boru Elazığspor'da, Kasımpaşa maçının ardından yaşanan gelişmeler sonrası bordo-beyazlı futbolculardan Ahmet Görkem Görk, Sinan Özkan ve Arif Şahin'den de kendilerine kulüp bulmaları istenmişti. Bu gelişmelerin ardından genç futbolcuyla bir araya gelen Elazığspor Yönetim Kurulu bu futbolcuyla devam kararı alırken, kendilerine kulüp bulması istenen Kaptan Arif Şahin ile golcü futbolcu Sinan Özkan’ın durumlarının halen bir netlik kazanmadığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2012 Salı 15:08:04
Güncelleme :4 Eylül 2012 Salı 15:10:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?