5
Mayıs
2024
Pazar
ELAZIĞ

Görünmez kaza hayatını kararttı

GÖRÜNMEZ KAZA HAYATINI KARARTTI

Yağmurlu bir havada kopan elektrik kablosunun üzerine düşmesi sonucu bilinç kaybı yaşayan ve konuşma, çiğneme, yürüme gibi yeteneklerini kaybeden Elazığ Karakaya Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Nazım Emir kendisine uzatılacak bir yardım elini bekliyor.

Yağan yağmurun evlerinin içine girmemesi için çaba gösterirken üzerine düşen yüksek gerilim hattına kapılan 15 yaşındaki Nazım Emir, yaklaşık 16 gün hastanede yoğun bakımda kaldı. Nazım için okuduğu Karakaya Anadolu Lisesi yardım kampanyası başlatırken, gözü yaşlı aile çocuklarının modern bir merkezde tedavi edilmesi için kendilerine uzatılacak bir yardım eli bekliyor. Son derece başarılı bir eğitim hayatı devam ederken, hayatı kararan Nazım, mama ile besleniyor. Hiçbir yerden geliri olmayan baba Murat

Emir'in çaresizlik içinde bekleyişi devam ediyor. Baba Murat Emir, "17 temmuzda yağmurlu bir havada evimizin kapısının önündeki elektrik direğinden kablo düştü çocuğun üzerine. Çocuğum 16 gün yoğun bakımda kaldı. 40 gün Nöroloji servisinde kaldı, sonra eve çıkardık çocuğu. Halen çocuğum konuşamıyor, çiğneyemiyor, yürüyemiyor. Ayakta durabiliyor ama kendi başına yürüyemiyor. Tedavi yapılması lazım. Elazığ'da yapılacak bir şey yok. İmkanımız da yok. Daha iyi bir tedavi görmesi lazım. Yardım bekliyoruz" diye  konuştu.

Nazım Emir için okuduğu Kaya Karakaya Anadolu Lisesi afiş bastırarak kamoyunu göreve davet ediyor.

GÖRÜNMEZ KAZA HAYATINI KARARTTI
GÖRÜNMEZ KAZA HAYATINI KARARTTI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2011 Cumartesi 12:50:02
Güncelleme :2 Şubat 2011 Çarşamba 17:58:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?