3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Hakem Süslü'ye tepki yağıyor...

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Grup'ta Kahramanmaraşspor karşılaşmasında maçın hakemi İbrahim Süslü'nün kararları Elazığspor'da tepkilere neden oldu.

Külüp Başkanı Akın Şatıroğlu, kimsenin Elazığspor'u küçümseyerek, geleceği ile oynamasını asla müsaade etmeyeceklerini belirterek, maçın hakemi İbrahim Süslü hakkında gerekli işlemlerin yapılması için girişimlerde bulunduklarını söyledi.

Elazığspor tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kulüp Başkanı Akın Şatıroglu, geçtiğimiz pazar günü Kahramanmaraşspor karşılaşmasında 1 gol ile 1 penaltıyı vermeyen maçın hakemi İbrahim Süslü hakkında gerekli işlemlerin yapılması için merkez hakem kuruluna maçın görüntülerine göndereceklerini söyledi. Şatıroğlu, maçın hakemi İbrahim Süslü'nün haksızlık yaptığını belirterek, her şey göz göre göre oldu" diye konuştu.

Şatıroğlu, "Biz Elazığspor'u hangi şartlarda aldık, bunu herkes biliyor. Bizim 9 maçımız var yeniden bir toparlanma süreci için çalışıyoruz. Ancak, hakemlerden yanı sıkıntılarımız oluyor. Son yaşanan olay bizi fazlası ile üzdü. Kimse, Elazığspor'u küçükseyerek birilerine şirin görünmeye kalkmasın. 3 puanımız resmen çalınmıştır. Bu konuda hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Hakem süslü bilerek isteyerek puanlarımız çaldı götürdü" diye konuştu.

Şatıroğlu, Ocak ayında iyi bir kamp dönemi için şimdiden hazırlık çalışmalarının başladığını belirterek, "Ocak sonrası başka bir Elazığspor göreceksiniz bundan sonra ki maçlarımızda taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2009 Salı 20:07:04
Güncelleme :3 Kasım 2009 Salı 21:23:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?