6
Mayıs
2024
Pazertesi
ELAZIĞ

Harput'ta asfalt çalışması başladı

Yaz mevsimiyle birlikte Harput’a yönelik çalışmalarını artıran Belediye, park ve dinlenme alanı düzenlemelerinin ardından asfaltlama çalışmalarına başladı.

Önceki gün Sarahatun Camii civarını asfaltlayarak park çizgilerini çizen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bugün ise Ulu Camii bahçesinde asfaltlama çalışması yaptı.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Harput’ta başlatmış oldukları çalışmaların devam ettiğini dile getirerek; "Harput’ta mevcut imkanlar çevresinde başlatmış olduğumuz çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızın rahat bir şekilde dinlenebilmesi ve piknik yapabilmesi amacıyla parklarda başlattığımız çevre düzenleme çalışmalarının yanında çeşitli bölgelerde de asfaltlama çalışması gerçekleştirmekteyiz. Geçtiğimiz gün Sarahatun Camii önündeki alanı asfaltlanarak, araçların düzenli bir şekilde park yapabilmesi için park çizgileri de çizildi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz bugün ise Ulu Camii civarında asfaltlama çalışması yaptılar. Harput’a yönelik olarak çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir" dedi.


 

Kenthaber
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2005 Perşembe 16:00:49
Güncelleme :13 Haziran 2005 Pazartesi 16:20:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?