30
Nisan
2024
Salı
ELAZIĞ

Hastaneden bir ilke imza

ELAZIĞ RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİ BİR İLKE İMZA ATTI

Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bir ilke imza atarak, bünyesinde memur olarak çalıştırdığı 41 yıl hizmeti bulunan 65 yaşındaki Mehmet Çelik için muhteşem doğum günü ve emeklilik töreni düzenledi.

Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde 41 yıl memurluk yapan Mehmet Çelik 65. yaş gününde emekli olunca hastane personeli ve başhekiminden oluşan kalabalık bir grup muhteşem bir veda töreni düzenledi. Hastane yemekanesinde toplanan yüzlerce çalışan Mehmet Çelik için hazırlanan programa katıldı. Başhekim Dr. Mustafa Namlı, Hastane Müdürü Sami Çeşme ve Başhemşire Münebe Çelik'in de katıldığı programda çok sayıda hastane çalışanı da yer aldı. Tören 65 yaşını dolduran Mehmet Çelik'in pastayı kesmesi ile

başladı. Daha sonra alkışlarla doğum günü kutlanan Mehmet Çelik çok duygusal anlar yaşadı. Hastane Başhekimi Dr. Mustafa Namlı, kurumların da bir kişiliği olduğuna işaret ederek, "Mehmet Çelik'in de çalışkan ve dürüst kişiliği var ki buna hastane kefil olabilir. Manen olmazsa da madden aramızdan ayrılacak bir insan" diye konuştu.

Namlı, "Aramızdan ayrılacak bir insan için bu kadar kalabalık toplanmışsa bu bize bir işaret vermekte. Bu çalışkan ve babacan kişiler çalıştığı kurumlara da bir kişilik vermektedirler. Hastaneler, resmi kurumlar, ruhsuz, kişiliksiz yerler değil. Memurluk da usta çırak ilişkisidir. Mehmet Çelik 41 yıllını bitirdi, ama aramızda daha yeni olan memurlar var. Memurluk pratik hayatta öğrenilen şeylerdir" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 41 yıllını bitiren Çelik'e hastane personeli adına plaketi Başhekim Namlı sunarken hediye çeki ise Hastane Müdürü Sami Çeşme tarafından takdim edildi. Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde ilk kez düzenlenen bir personelin emeklilik törenine tedavi gören akıl hastaları da katıldı. Veda töreninde ise akıl hastaları ile Mehmet Çelik'in gözyaşları görüldü. Hastalar ile Çelik'in uzun süre birbirlerine sarılıp ağlamaları dikkat çekti.

ELAZIĞ RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİ BİR İLKE İMZA ATTI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 14:43:00
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 20:44:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?