22
Mayıs
2024
Çarşamba
ELAZIĞ

Hem mezuniyet, hem düğün

Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksekokulu, 5. dönem mezunlarını verdi. Mezuniyet töreninde hayatlarını birleştiren Özgür Gümüş ile Nalan Şengül'e, Elazığ Valisi Muammer Muşmal altın taktı.


Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksekokulu diploma ve yemin törenine Vali Muammer Muşmal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdi Muz ve çok sayıda daire müdürü ile davetli katıldı. Törende konuşan Okul Müdürü Adem Kızılkaya, polise düşen en büyük görevin insana hizmetin bilincinde Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatmak olduğunu belirterek, "Hepimize düşen görev; ulusal bütünlüğü korumak ve kollamak, değerlere
sahip çıkmak, ülkemize birlik ve beraberliğimize yönelen tehditlere kararlılıkla karşı koymaktır. Çünkü bu bizim tarihi, milli ve ahlaki sorumluluğumuzun gereğidir" dedi.


Tören, öğrencilerin yemin etmesinin ardından tabanca atışı, gözler bağlı tabanca söküp takma gösterileri ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi. Bu arada, polis okulundan mezun olan Özgür Gümüş ile Nalan Şengül hayatlarını yemin töreninde birleştirdi. Gelinlikle salona gelen Nalan Şengül ile genç polis adayı Özgür Gümüş, büyük alkış aldı. Vali Muşmal, genç çifte altın taktı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2007 Cuma 18:26:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?