3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Her hafta bir mahalle pırıl pırıl

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin günlük rutin temizlik çalışmalarının yanında her hafta bir mahallede düzenledikleri temizlik kampanyaları sürüyor.


Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bugün Harput Mahallesi'nde temizlik kampanyası başlatarak tarihi beldenin genelinde hummalı bir çalışma yürüttü. Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adnan Çiçek, ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyerek, tarihi belde Harput'un temizliğine son derece önem göstereceklerini ifade etti. Temizlik İşleri Müdürü Çiçek, "Ekiplerimiz bugün Harput Mahallesi'nde oldukça geniş bir katılımla çalışmalarını yürüttü. Toplam 100 personelin katıldığı temizlik
çalışmasına vakumlu araçlarımız da destek verdi. Harput'ta yürütülen kampanyamızda tarihi beldenin tüm sokaklarının en ince ayrıntısına kadar titizlikle temizliği gerçekleştirildi. İlkbahar mevsimi ile birlikte şehrimizin görünümünün son derece güzel olması için ekiplerimiz itina ile çalışmalarına devam ediyor. Temizlik kampanyamız her hafta bir mahallemizde geniş bir personel katılımı ile gerçekleşecek" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 10:49:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?