3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

HYP'den MHP'ye tam destek

Halkın Yükseliş Partisi (HYP) Elazığ İl ve İlçe Teşkilatı 29 Mart yerel seçimlerinde MHP'ye destek vereceklerini açıkladı.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Enver Erdem, HYP'yi ziyaret ederek, verilen destekten dolayı İl Başkanı Talat Aksoy'a, teşekkür etti. MHP İl Başkanı Servet Gürgözeler'in de katıldığı ziyarette kararlarını basına ve kamuoyuna açıklayan HYP İl Başkanı Talat Aksoy, Enver Erdem'in tüm olumsuzlukları çözeceğine inandıklarını kaydetti. Aksoy, ''Parti ve parti teşkilatına mensup tüm camialarıyla birlikte bu seçimlerde oylarımızı MHP ve Enver Erdem'den yana kullanacağız'' dedi.
 

MHP İl Başkanı Servet Gürgözeler ise desteklerinden dolayı Talat Aksoy'a teşekkür etti. Gürgözeler, adayları Enver Erdem'in toplumun tüm kesimlerinde büyük ilgi gördüğünü, HYP'den gelen desteğin de bunun en güzel örneği olduğunu söyledi. MHP'li Belediye Başkan Adayı Erdem de, HYP'nin kendilerine destek vermesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Bugün Elazığ Belediyesi'nde yaşanan haksızlıklar ve adaletsizlikler bizim zamanımızda yaşanmayacak" şeklinde konuştu.

Erdem, HYP'nin kendilerine olan desteklerinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 14:36:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?