3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

İl Meclisi görev dağılımı yapıldı

Elazığ'da 11. Dönem İl Genel Meclisi'nin Nisan ayı toplantısında ihtisas komisyonlarında görev yapacak üyeler belirlendi.

İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda yapılan ve 5 gün süren toplantıda plan ve bütçe komisyonu, imar ve bayındırlık komisyonu, çevre ve sağlık komisyonu ile eğitim, kültür ve sosyal hizmetler komisyonlarına üye seçilmesiyle ilgili maddeler görüşüldü. İl Özel İdaresi Kanunu'nun 16. maddesi ve İl Genel Meclisi Çalışma Yönetmeliği'nin 20. maddesi gereği oluşturulan komisyonlarda şu isimler yer aldı:
''Plan ve Bütçe Komisyonu: Mehmet Saltık (AK Parti), Mehmet Zeki Özçelik ,(AK Parti), Nadir Can (AK Parti), Hüseyin Saylan (AK Parti), Selami Sarıpolat (AK Parti).
İmar ve Bayındırlık Komisyonu: Mesut Varol (AK Parti), Mehmet Reşat Akgül (AK Parti), Mehmet Ali Özdemir (AK Parti), Kemal Durmuş (AK Parti), Burhanettin Oğraş (AK Parti).

Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu: Abbas Yeğen (AK Parti), Metin Baki Ölçücü (AK Parti), Necatin Üzek (AK Parti), Muzaffer Bulut (AK Parti), Ebubekir Akgül (AK Parti)

Çevre ve Sağlık Komisyonu: Yusuf Yığmatepe (AK Parti), Halil Görgöz (AK Parti), Fevzi Uzunoğlu (AK Parti), Zülküf Çobanoğlu (AK Parti), Cemal Yıldırım (AK Parti)''
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 14:15:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?